Servicii pentru sectorul agricol

Stropirea cîmpurilor

photo_2023-10-17_18-47-54

Semănare diferitelor culturi

photo_2023-10-17_18-47-56

Monitorizarea dronelor

Pe tot parcursul sezonului, vă vom oferi posibilitatea de a monitoriza câmpurile cu UAV-uri (drone) - veți vedea absolut totul!

Hărți cu
azot

Obțineți cardurile de recomandare chiar înainte de începerea campaniei de fertilizare.

Hărți de aplicare a erbicidelor

Obțineți hărți detaliate pentru distribuția erbicidelor cu un simplu clic.

Hărți NDVI vizuale și de câmp

Obțineți informații operaționale din zonele cu probleme din câmpuri, cu ajutorul serviciilor noastre.

Măsurarea câmpului

Cele mai exacte date privind zonele din câmpurile dvs., pentru gestionarea unei bănci de teren și optimizarea bugetelor.

Introducerea DST

Implementarea măsurilor de protecție cu ajutorului tehnologiei dronei face posibilă manipularea celor mai apropiate segmente de teren de care aveți nevoie.

Numărarea
lăstarilor

Numărarea fiecărei plante din câmpul dvs. este acum posibilă! Cele mai obiective informații despre culturile dvs. sunt deja aici.

Suprafața și înălțimea plantei

Noile servicii fac posibilă calculul acoperirii proiective a culturilor/plantelor, precum și estimarea înălțimii și volumului biomasei.

Hărți de dezvoltare a buruienilor

Crearea hărților de dezvoltare a buruienilor vă permite să determinați în timp necesitatea utilizării erbicidelor și să le distribuiți optim pe câmp.

Cartografierea
solului

Compoziția chimică a solului este un factor cheie în selectarea culturilor și calcularea dozelor de îngrășăminte.

Monitorizarea câmpurilor de testare

Monitorizarea și analiza extensivă a câmpurilor care conțin un număr mare de micro-parcele și oferim informații separat despre fiecare în parte.

Clasificarea suprafețelor

Serviciul vă permite să evaluați cantitatea de așezare a câmpului, să urmăriți schimbările din zonă într-o anumită perioadă și să studiați biodiversitatea

Clasificarea pe culturi

Oferim o hartă a culturilor pentru o anumită zonă, de exemplu, pentru o zonă administrativă derivată din datele satelitare actuale.

Hărți de
relief

Harta reliefului este necesară pentru gestionarea exactă a câmpului. Vă permite să clarificați zona câmpului și cantitatea de material săditor

 

Disponibilitatea apei

Hărțile deficitului de apă permit identificarea zonelor de pe teren în care dezvoltarea plantelor este mică din cauza accesului limitat la apă sau invers - datorită excesului acesteia.