Măsurarea câmpului

Scanarea la distanță a câmpurilor în combinație cu măsurători de control la sol permite măsurarea precisă a dimensiunilor, suprafețelor și înălțimilor câmpurilor, ținând cont de factorii de distorsiune, cum ar fi relief, stâlpii linilor de electricitate, drumuri și altele.

Datele de măsurare a câmpurilor vă permit să clarificați datele cadastrale despre câmpuri și să determinați exact costurile necesare pentru prelucrarea câmpurilor (semințe, îngrășăminte, combustibil și lubrifianți, ore de lucru).

Recomandări:
Este recomandabil să efectuați lucrări de măsurare de fiecare dată după schimbarea (extinderea / reducerea) băncii funciare a întreprinderii, precum și la modificarea defalcării câmpului în mai multe culturi.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor aproximative a conturului câmpului (câmpurilor) convenim în comun un plan individual pentru efectuarea scanării aeriene, luând în considerare zona și locația obiectului (obiectelor), precum și etapele de dezvoltare a culturilor și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor se deplasează în câmp și efectuează înregistrarea punctelor de control la sol și scanarea aeriană a câmpului. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, care procesează datele. 

Rezultatele măsurătorilor sunt furnizate sub formă de contururi cu coordonate geografice în format SHP, precum și sub forma unui raport în format PDF, în care sunt indicate suprafețele obiectelor. Datele sunt furnizate în sistemul de coordonate utilizat de întreprindere, fiind posibil de a fi utilizate imediat.

Hărțile vor fi gata timp de 48 de ore după scanare.

O echipă de zbor poate scana până la 3000 ha pe zi. Capacitatea totală a echipelor de zbor Drone Expert depășește 10.000 de hectare pe săptămână.

Ortofotoplan, modelul reliefului/de teren, model de suprafață, contururi precise ale terenurilor/parcelelor dvs., harta zonelor semănate.

Până la 3 cm.