HĂRȚI NDVI VIZUALE ȘI DE CÂMP

Monitorizarea regulată a mii de hectare este o sarcină dificilă pentru proprietarii gospodăriilor agricole, iar conducerea are nevoie de un format convenabil pentru afișarea datelor, cu o bază statistică, care să indice zonele cu probleme care necesită lucrări urgente.

Obținerea hărților vizuale ale câmpurilor agricole e mult mai simplă și mai ușoară atunci când folosiți pentru aceasta serviciul dronă/UAV-urilor. Acestea sunt o imagine a câmpului în culori normale, permițându-vă să vedeți starea plantării, să evaluați eterogenitatea câmpului și să identificați zonele problematice caracteristice.

Hărțile NDVI sunt scanări în domeniul spectral vizibil și în infraroșu apropiat (NIR), care permit cea mai bună vizualizare a diferențelor condiției plantelor. Hărțile NDVI vă permit să identificați diferențele în starea plantelor care nu sunt vizibile vizual. 

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor) convenim în comun un plan individual pentru efectuarea scanării aeriene, luând în considerare zona și locația obiectului (obiectelor), precum și etapele de dezvoltare a culturilor și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor se deplasează în câmp și efectuează o scanare aeriană a câmpului. Datele scanate sunt transferate specialiștilor noștri, care procesează datele și formează o hartă vizuală și NDVI a câmpului.

Hărțile de aplicare a erbicidelor sunt furnizate în format SHP sau în alt format convenit cu clientul. În plus, o hartă a nivelului de dezvoltare a buruienilor este furnizată în formatele geoTIF și KMZ. În plus, vom furniza un raport privind activitatea desfășurată în format PDF. La cererea clientului, rezultatele pot fi furnizate în alte formate, de exemplu JPG, SHP și altele.

Hărțile vor fi gata timp de 48 de ore după scanare.

Se recomandă scanarea cel puțin o dată în fiecare fază a dezvoltării culturii. 

O echipă de zbor poate scana până la 3000 ha pe zi. 

De până la 5 ori pe tot parcursul sezonului pentru fiecare câmp în cele mai importante faze de dezvoltare a plantelor pentru gospodărie agricolă.