Numărarea lăstarilor

Numărarea fiecărei plante din câmpul dvs. este acum posibilă! Cele mai obiective informații despre culturile dvs. sunt deja aici.

Numărul de plante pe unitate de teren este unul dintre factorii cheie în formarea recoltei. Numărarea plantelor este utilizată pentru a evalua calitatea însămânțării, germinarea semințelor, condițiile de intrare în timpul iernii, iernarea și pentru a prezice randamentul.

Plantele sunt numărate utilizând scanarea aeriană la altitudine mică și hărți cu rezoluție ultra-înaltă (0,5-1 cm/pixel). Clasificarea computerizată și metodele de recunoaștere a modelelor permit detectarea și numărarea fiecărei plante în zona analizată.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor), convenim în comun un plan de scanare individual, luând în considerare faza de dezvoltare a plantei, aria terenurilor, și locația obiectului (obiectelor) și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor vizitează site-ul și scanează terenul de la altitudini mici. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, pentru procesare.

Ca rezultat, este furnizată o hartă a densității plantelor cu o precizie dată (de exemplu, numărul plantelor pe fiecare metru pătrat al câmpului) în formate geoTIF și KMZ sau într-un alt format, convenit în prealabil cu clientul. În plus, este furnizat un raport PDF privind activitatea desfășurată.

Rezultatele vor fi disponibile timp de 72 de ore după scanare. 

O echipă de zbor procesează până la 2000 de hectare pe zi. 

Se recomandă scanarea plantelor în etapele inițiale de dezvoltare (înainte de încheierea ciclului) pentru a controla însămânțarea și germinarea semințelor, înainte de intrarea în iarnă și după ieșirea din iarnă pentru a evalua iernarea.