HĂRȚI DE APLICARE A ERBICIDELOR

Producția ecologică necesită o abordare rezonabilă a folosirii produselor erbicide. Înțelegând situația actuală pe teren, aveți ocazia să economisiți bani la folosirea produselor erbicide și fitosanitare și să nu cauzați stres chimic inutil zonelor neafectate ale câmpului. Hărțile de aplicare a erbicidelor sunt formate pe baza informațiilor de însămânțare și a unei hărți a dezvoltării buruienilor obținute din datele de scanare la distanță. Prin examinarea acestor date, specialiștii întocmesc hărți ale dozelor necesare de erbicid în diferite părți ale câmpului. Crearea hărților de dezvoltare a buruienilor vă permite să determinați în timp oportun necesitatea utilizării erbicidelor și să le distribuiți optim pe câmp. Hărțile de aplicare a erbicidelor diferențiale pot fi utilizate atât pentru reglarea manuală, cât și pentru reglarea automată a ratei de aplicare a erbicidelor.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor), a informațiilor despre câmp (cultură, data semănatului, tipuri suspectate de buruieni) și data dorită a scanării, vom conveni în comun un plan individual pentru efectuarea scanării aerului, luând în considerare zona și locația obiectului (obiectelor), faza culturii și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor vizitează terenul și efectuează o scanare aeriană a câmpului. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, care prelucrează datele.

Hărțile de aplicare a erbicidelor sunt furnizate în format SHP sau în alt format convenit cu clientul. În plus, o hartă a nivelului de dezvoltare a buruienilor este furnizată în formatele geoTIF și KMZ. În plus, vom furniza un raport privind activitatea desfășurată în format PDF. 

Hărțile vor fi gata timp de 72 de ore după scanare.

O echipă de zbor poate scana până la 1000 ha pe zi, fixând concomitent locația buruienilor pe câmpuri.

Hărțile de aplicare a erbicidului sunt create nemijlocit înainte de stropirea programata cu erbicid. De asemenea, se recomandă efectuarea unei scanări a buruienilor după aplicarea erbicidelor pentru a studia efectul.