MONITORIZAREA DRONELOR

Gestionarea tuturor lucrărilor pe toate terenurile ce aparțin întreprinderilor mari și mijlocii este deseori o sarcină dificilă pentru acestea, deoarece aceste suprafețe deseori cuprind mii și zeci de mii de hectare. Uneori, controlul tuturor operațiunilor și proceselor tehnologice pur și simplu nu este posibil, ceea ce afectează direct răspunsul prompt la situațiile problematice identificate.

Problema controlului și necesitatea unei prezențe constante pe teren – o soluție eficientă la această problemă este implementarea serviciilor de monitorizare complexe cu ajutorul dronei.

În caz că aveți nevoie de un instrument suplimentar de monitorizare operațională pentru evaluarea vizuală a stării culturilor, noi vă vom furniza întreprinderii dvs. servicii de monitorizare a câmpurilor cu tehnologia UAV (dronă) – Dvs veți vedea absolut totul pe tot parcursul sezonului!

Lucrări executate de compania noastră

Dezvoltăm și aprobăm în comun un plan de zbor individual, în funcție de zona băncii funciare și de culturile cultivate. Selectarea zonelor de interes din secțiuni poate fi efectuată atât în ​​avans, cât și în timpul zborului, în timp real.

Planul este un calendar cu un program de zbor în jurul fiecărui câmp al întreprinderii pe parcursul întregului sezon.

Specialiștii noștri realizează fotografierea și filmări aeriene – imagini foto și video ale câmpurilor, la cererea specialistului dvs. Studiul poate fi efectuat de la o înălțime de 2 m până la 300 m deasupra suprafeței câmpului. În procesul de filmare, colectăm atât materiale foto, cât și materiale video într-un format aprobat în prealabil.

Sursa principală de informații este materialul video filmat pe câmp, cu durata de la 3 la 10 minute, cu afișare vizuală a stării câmpului, precum și de la 4 la 10 imagini cu o panoramă generală a câmpului și macro fotografiere a zonelor cu probleme.

Tot materialul primit este integrat în sistemul de management al producției agricole al clientului sau transferat în serviciile cloud; există, de asemenea, cu posibilitatea de a vizualiza materialul captat imediat după zbor.

Toate materialele de raportare sunt disponibile pentru client pe un purtător de informație digital imediat după decolare. Încărcarea datelor către serviciile cloud sau către un sistem de management al întreprinderii agricole se efectuează în termen de 24 de ore.

Până la 5000 de hectare / zi pentru o echipă de operatori.

De până la 8 zboruri pe întreg parcursul sezonului pentru fiecare câmp în cele mai importante faze de dezvoltare a plantelor pentru întreprindere