HĂRȚI DE RELIEF

Harta reliefului este necesară pentru gestionarea exactă a câmpului. Vă permite să clarificați zona câmpului și cantitatea de material săditor.

O hartă a reliefului (hartă înălțimilor) este esențială pentru o administrare exactă al câmpului. Aceasta vă permite să specificați zona câmpului și, în consecință, cantitatea de semințe, combustibil și lubrifianți și orele de lucru necesare pentru prelucrarea câmpului. O hartă a reliefului vă permite să identificați zonele potențiale cu probleme, cum ar fi zonele de inundații, zonele cu acces limitat la apă, zonele de eroziune a solului și altele. Cu ajutorul unei hărți a reliefului, veți crea o schemă de densitate de plantare diferențiată, luând în considerare unghiul soarelui și disponibilitatea apei.

O hartă a reliefului este generată în baza informației obținută prin scanările dronelor și punctele de control la sol.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor) convenim în comun un plan individual de scanare, luând în considerare zona și locația obiectului (obiectelor) și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor vizitează site-ul și scanează terenul de la altitudini mici. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, pentru procesare.

O echipă de zbor procesează până la 2000 de hectare pe zi.

Hărți de înălțime și pante în formatele SHP și KMZ, raport PDF.

Timp de 48 de ore după scanare.