Hărti de dezvoltare a buruienilor

Crearea hărților de dezvoltare a buruienilor vă permite să determinați în timp necesitatea utilizării erbicidelor și să le distribuiți optim pe câmp.

Identificarea buruienilor se efectuează utilizând scanarea aeriană la altitudine mică și hărți cu rezoluție ultra-înaltă (0,5-1 cm / pixel). Metodele computerizate de clasificare și recunoaștere a modelelor permit detectarea și numărarea fiecărei plante de buruieni din zona studiată.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor), a informațiilor despre câmp (cultură, data semănatului, specii suspectate de buruieni) și a datei dorite de scanare convenim în comun un plan de scanare individual, luând în considerare faza de dezvoltare a plantei, aria terenurilor, a locației obiectului (obiectelor) și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor vizitează site-ul și scanează terenul de la altitudini mici. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, pentru procesare.

Ca rezultat, este furnizată o hartă numărului de buruieni și compoziția speciilor lor cu o precizie dată (de exemplu, procentul acoperirii cu buruieni în fiecare metru pătrat al câmpului) în formate geoTIF și KMZ sau într-un alt format, convenit în prealabil cu clientul. În plus, este furnizat un raport PDF privind activitatea desfășurată.

Rezultatele vor fi disponibile timp de 72 de ore după scanare. 

O echipă de zbor procesează până la 1000 de hectare pe zi. 

Se recomandă analizarea dezvoltării buruienilor în etapele inițiale de dezvoltare și înainte de aplicarea planificată a erbicidelor. De asemenea, se recomandă efectuarea unui sondaj de buruieni după aplicarea erbicidelor pentru a studia efectul.