HĂRȚI CU AZOT

Hărțile de aplicare a azotului sunt generate pe baza hărților NDVI, a analizei biochimice a plantelor, a rotației culturilor, a ratelor de aplicare a îngrășămintelor planificate și aplicate și a randamentului planificat. Prin revizuirea acestor date, tehnicienii furnizează hărți ale dozelor de azot necesare în diferite părți ale domeniului. Aplicarea diferențiată de azot poate optimiza nutriția plantelor, economisi îngrășăminte și reduce stresul chimic al solului. Hărțile diferențiale de azot pot fi utilizate atât pentru reglarea manuală, cât și automată a ratelor de aplicare.

Recomandări de utilizare a serviciului:
Hărțile de aplicare a azotului sunt create chiar înainte de fertilizarea programată.

Lucrări executate de compania noastră

Dezvoltăm și aprobăm în comun un plan de zbor individual, în funcție de zona băncii funciare și de culturile cultivate. Selectarea zonelor de interes din secțiuni poate fi efectuată atât în ​​avans, cât și în timpul zborului, în timp real.

Planul este un calendar cu un program de zbor în jurul fiecărui câmp al întreprinderii pe parcursul întregului sezon.

Echipa noastră de zbor se deplasează în câmp și efectuează o scanare aeriană a câmpului și o selectare a materialului vegetal pentru analize biochimice. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, care prelucrează datele. Probele de plante sunt transferate la laborator pentru analize biochimice.

Hărțile de fertilizare cu azot sunt furnizate în format SHP sau într-un alt format, agreat în prealabil cu clientul. În plus, vom furniza un raport privind activitatea desfășurată în format PDF.

Hărțile vor fi gata timp de 72 de ore după scanare.

O echipă de zbor poate scana până la 1000 ha pe zi, fixând concomitent locația buruienilor pe câmpuri.

Se recomandă efectuarea a cel puțin 2 zboruri în cazul culturilor de iarnă, înainte de a intra în iarnă și după topirea zăpezii.