Clasificarea suprafțelor

Serviciul vă permite să evaluați cantitatea de așezare a câmpului, să urmăriți schimbările din zonă într-o anumită perioadă și să studiați biodiversitatea.

Clasificarea obiectelor de teren poate fi necesară atunci când efectuați mai multe sarcini, de exemplu, atunci când planificați prelucrarea unor noi câmpuri, monitorizați păduri, studiile de mediu etc. Scanarea cu dronă vă permite să creați o hartă pe care sunt notate obiecte de teren precum copaci, arbuști, drumuri, și marcate cu precizie de până la un centimetru râuri, lacuri, mlaștini și altele. În plus, oferim o hartă de relief și o hartă a înălțimii obiectelor.

Serviciul vă permite să estimați volumul de lucru pe câmpurile de așezare, să urmăriți schimbările din zonă pe o anumită perioadă, să studiați biodiversitatea și să determinați indicatorii cantitativi ai obiectelor de teren (de exemplu, zona apelor deschise).
Scanarea cu drona vă permite să obțineți cele mai actualizate date cu precizie de 1-2 cm.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor), convenim în comun un plan de scanare individual, luând în considerare locația obiectului (obiectelor) și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor vizitează terenul și efectuează o scanare aeriană a câmpului. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, care prelucrează datele.

O echipă de zbor poate scana până la 2000 ha pe z. 

Hărți ale câmpurilor și reliefului în formatele geoTIF și KMZ și PDF. 

Hărțile vor fi gata timp de 72 de ore după scanare.