Monitorizarea câmpurilor de testare

Monitorizare și o analiză cuprinzătoare a câmpurilor care conțin un număr mare de micro-parcele și oferim informații separat despre fiecare în parte.

Efectuăm o monitorizare și o analiză extensivă a câmpurilor care conțin un număr mare de parcele mici și oferim informații separat despre fiecare parcelă sub formă de hărți, ilustrații și tabele. Mărimea și numărul de parcele nu sunt limitate.

O listă de indicatori care pot fi determinați pentru fiecare parcela: numărul de plante, suprafața plantelor, înălțimea plantelor, procentul de plante sănătoase, procentul de plante galbene sau uscate, nivelul de înflorire, concentrația de clorofilă și alți indicatori, după cum sa convenit.

Scanarea se poate face o dată sau în mod regulat.
Serviciul vă permite să comparați cantitativ între ele și în timp diferite soiuri, hibrizi, îngrășăminte, tratamente cu erbicid etc.

Lucrări executate de compania noastră

În etapa de planificare, vom conveni cu clientul lista indicatorilor care urmează să fie stabiliți și datele de scanare.

Echipa noastră de zbor vizitează site-ul și scanează terenul de la altitudini mici. Datele scanate sunt transferate către specialiștii noștri, pentru procesare.

Ca rezultat, este furnizată o cu indicatori în formate geoTIF și KMZ, rapoarte PDF și tabele în format XLSX.

În dependentă de tipul lucrărilor.

În dependentă de tipul lucrărilor.