Geodezie și topografie

Fotografie aeriană

Suntem convinși că viitorul întregului proiect depinde de calitatea materialului sursă. Pentru obținerea unor date de calitate, folosim vehicule aeriene fără pilot cu camere de înaltă rezoluție. Factorul determinant este calitatea muncii "în teren" (realizat datorită suprapunerii necesare a acoperirii complete a teritoriului, fotografierea detaliată a obiectelor și comunicațiilor, realizarea de fotografii cu rezoluția necesară și așa mai departe). Înțelegerea acestor procese este esențială pentru fotogrammetria ulterioară a rezultatelor. Echipa noastră dispune de suficientă experiență pentru a vă oferi materie primă de calitate.

Crearea ortofotoplanuri

Pe baza imaginilor preluate cu ajutorul dronei, specialiștii noștri formează ortofotoplanuri, cu acuratețea și în sistemul de coordonate care este necesar pentru proiectul dumneavoastră în viitor. Acestea sunt utilizate pentru a crea hărți și planuri topografice, inventarierea terenurilor, facilități de construcție construcții capitale.

Creați modele digitale de relief (CMR) 1:500, 1:2000, 1:5000 etc.

CMR sunt una dintre componentele de evaluare a stării mediului natural și a planificării teritoriale și baza sistemelor geo-informaționale. Cu ajutorul lor, veți putea studia și evalua starea mediului natural, veți putea efectua planificarea teritorială, veți simula situațiile de mediu, veți putea face previziuni ale proceselor peisagistice pentru proiectele dvs.

Crearea de modele digitale de teren și modele 3D de obiecte

Cu un software avansat la dispoziția noastră, creăm modele digitale ale terenului, modele 3D de obiecte nu numai pentru imagistica vizuală, ci și pentru efectuarea lucrărilor de măsurare, monitorizarea deformărilor clădirilor și structurilor, în funcție de sarcina tehnică.

Crearea planurilor topografice

Echipa noastră dispune de un grup de profesioniști certificați și experimentați din întreaga Moldova și efectuează o gamă completă de servicii pentru a crea planuri topografice la scara de 1:500, 1:2000, 1:5000.

Colectarea datelor pentru inventarierea terenurilor

Echipele noastre colectează date pentru inventariere, care includ lucrări pregătitoare, geodezice și topografice.

Alte servicii

Servicii de infrastructură

Servicii pentru agricultură

Servicii pentru piața imobiliară

Servicii pentru industria extractivă