Introducerea DST

Introducerea tehnologiei de protecție cu drone face posibilă manipularea celor mai apropiate buzunare de pământ de care aveți nevoie.

Aplicarea produselor de protecție a plantelor asistate de drone are o precizie mai înaltă decât metodele tradiționale de aplicare, permite tratamentul pe teren în etapele de dezvoltare când acesta nu e posibil de accesat cu pulverizatoarele la sol și, de asemenea, permite tratarea precisă a focarelor de boală.

Lucrări executate de compania noastră

După primirea de la client a coordonatelor conturului câmpului (câmpurilor) convenim în comun un plan individual pentru efectuarea tratamentului terenului, luând în considerare zona și locația obiectului (obiectelor) și condițiile meteorologice.

Echipa noastră de zbor se deplasează în câmp și procesează terenul cu utilizarea dronei.

Toate materialele de raportare sunt disponibile pentru client pe un purtător de informație digital imediat după decolare.
Încărcarea datelor către serviciile cloud sau către un sistem de management al întreprinderii agricole se efectuează în termen de 24 de ore.
Toate materialele de raportare sunt disponibile pentru client pe un purtător de informație digital imediat după decolare. Încărcarea datelor către serviciile cloud sau către un sistem de management al întreprinderii agricole se efectuează în termen de 24 de ore.

În plus față de tratamentele de protecție a plantelor programate în mod regulat, se recomandă efectuarea tratamentului cu ajutorul dronei atunci când este necesar prelucrarea neplanificată la fața locului pe câmp, precum și atunci când accesul cu pulverizatorii de sol nu este posibil.